Normal text |Stor text

Värkstadens Vändkurs

Kursveckor

12

Kurstid

Enligt önskemål.

Kursledare/lärare

Gunilla Brattberg m.fl.

Kurskostnad

1800:- (för privatpersoner), 3.600:- + moms (för arbetsgivare m.fl.)

Kursbeskrivning   

Vändkursen är till för att du ska kunna bryta en neråtgående destruktiv spiral för att i stället göra konstruktiva val mot bättre hälsa. Processen är att jämföra med att vända en atlantångare. Det behövs en hel del jobb för att ändra kurs, och det tar tid innan den går på en ny stabil kurs. I denna kurs ägnar du dig åt själva vändningen.

Under kursen kommer du att, med ledning av det du lär dig, skapa en konkret plan för hur du ska kunna förbättra din hälsa. Du kommer att få enskilda uppgifter efter varje kursavsnitt, och du kommer att kunna "samtala" med övriga kursdeltagare i ett samtalsforum.

För att du - och jag/vi som kursledare - ska veta om kursen har hjälpt dig till förbättrad hälsa så kommer du att fylla ett antal frågeformulär vid kursens början och slut. Det förekommer inlämningsuppgifter varje vecka. Dessa betygsätts dock ej. Ansvaret för din inlärning har du själv.

Kurskrav 

Dator med Internetuppkoppling, datorprogrammet Adobe Reader (kan laddas hem på http://www.adobe.com/se/products/reader/) och digitalt foto av dig själv (ditt ansikte).

Kursböcker

Brattberg G. Ömma tår (kurspris 140:- inkl. porto)
Brattberg G. Levande ord (kurspris 200:- inkl. porto)

Anmälan senast

När som helst.

Anmälan till

Anmälningsblankett

Anmälan är bindande. För deltagare som hoppar av mindre än en vecka före kursstart debiteras halva kursavgiften, och för deltagare som hoppar av 1-2 veckor före kursstart debiteras en administrativ avgift av 500:- + moms. Kursen ska vara betald innan den påbörjas.

I avvaktan på antagningsbesked

Besök kurshemsidan och skapa ett användarkonto och ett lösenord samt läs de texter som står i vänsterspalten. När du har antagits och betalat avgiften kommer du att få tillgång till kursen.