Normal text |Stor text

Värkstadens Renoveringskurs

Kursveckor

12

Kurstid

Enligt önskemål.

Kursledare/lärare

Gunilla Brattberg m.fl

Kurskostnad

1800:- (för privatpersoner), 3.600:- + moms (för arbetsgivare m.fl.)
Det tillkommer 500:- för DVD-skiva med filmer enligt nedan.

Kursbeskrivning   

Renoveringskursen är en fortsättning på Vändkursen. Den handlar om det efterarbete som behövs för att "atlantångaren" (du) ska gå på rak kurs i fortsättningen utan att falla tillbaka på den gamla vanliga rutten som ledde till ohälsa.

Under kursen ska du arbeta med den förändringsplan som du gjorde under Vändkursen. Du kommer också att få påfyllning varje vecka med ett nytt ämne. Du ser först på en film där några värkmästare samtala om ämnet. Därefter "samtalar" du med dina kurskamrater (om du inte är ensam kursdeltagare) i ett samtalsforum kring frågor som filmen väcker.

För att du - och jag/vi som kursledare - ska veta om kursen har hjälpt dig till förbättrad hälsa så kommer du att fylla ett antal frågeformulär vid kursens början och slut. Det förekommer inlämningsuppgifter varje vecka. Dessa betygsätts dock ej. Ansvaret för din inlärning har du själv.

Kurskrav 

Dator med Internetuppkoppling, Datorprogrammet Adobe Reader
DVD-spelare i datorn. DVD-skivan går inte att spela i en TV.
Digitalt foto av dig själv (ditt ansikte)

Kursbok/DVD

Brattberg G. Att hantera det ohanterbara (kurspris 180:-, inkl. porto)
Brattberg G. Väckarklockor (kurspris 340:- inkl. porto)
DVD-skiva med filmerna, som inte finns på nätet (kurspris 500:- inkl.porto) OBS! DVD-skivan är ett krav för att gå igenom kursen.

Anmälan senast

När som helst.

Anmälan till

Anmälningsblankett
Anmälan är bindande. För deltagare som hoppar av mindre än en vecka före kursstart debiteras halva kursavgiften, och för deltagare som hoppar av 1-2 veckor före kursstart debiteras en administrativ avgift av 500:- + moms. Kursen ska vara betald innan den påbörjas.

I avvaktan på antagningsbesked

Besök kurshemsidan och skapa ett användarkonto och ett lösenord samt läs de texter som står i vänsterspalten. När du har antagits och betalat avgiften kommer du att få tillgång till kursen.